Har du og din partner længe drømt om familieforøgelse? Det kan være en drøm, der går i opfyldelse, når en lille ny kommer til verden, og det er en ting, langt de fleste har set frem tid i lang tid. Et nyt liv er ofte kærkomment, og man vil gøre alt for, at have de ting, der skal til for at passe bedst muligt på sådan en lille en. Consumer Loans gør det muligt for jer som forældre at forberede jer bedst muligt til fremtiden. På den måde behøver I ikke bekymre jer om pludselig at mangle penge, når der skal købes nyt tøj og udstyr til den lille.

Altid en god idé med et ekstra rådighedsbeløb

Med et barn følger typisk en del udgifter, og det er derfor en rigtig god idé at være forberedt på, hvor mange ting, man egentlig har brug for at prioritere og få købt ind. Udgifter i forbindelse med familieforøgelsen er blandt andre:

  • Tøj. Et lille barn fylder ikke meget, men det vokser med lynets hast, så garderoben er hele tiden nødt til at blive udvidet.
  • Udstyr. Barnevognen er et must, når der kommer en baby i familien, så det er en rigtig god idé at have sat penge af til netop dette. Desuden kan det være, I gerne vil på familietur i sommerhus? Så kan det være, der pludselig også skal være råd til en tagboks.
  • Daginstitution. Når barslen er overstået begynder en helt ny hverdag, og faste, månedlige udgifter til daginstitution opstår pludselig.

Få den bedst mulige start på forældrelivet

Selvom I budgetterer med nu at have et barn ekstra i husstanden, er det ikke altid muligt at få sparet det hele sammen, før barnet kommer til verden. Men her er det muligt at tage et lån. Det kan I for eksempel gøre ved Consumer Loans – Et lån uden sikkerhed. På den måde er i godt rustet til familielivet, og I behøver ikke bekymre jer, hverken når I skal købe barnevogn, når den lille starter i vuggestue, eller når skoene ikke længere passer. Det er vigtigt at huske på, at familien altid kommer i første række, og uanset hvor uoverskueligt det kan se ud at få råd til alt, hvad der må opstå af uventede situationer, så er der en overkommelig løsning på det.

Er projekt baby sat i gang? Vær klar på fremtiden