Selv om det beskæftiger det samme design, helios ikke bruger Aura polyamid forstærkende ring, der anvendes af Æter og Manifest. Den nye ELF køretøj, som kombinerer fordelene ved cykling med den bekvemme evne til at bruge batteridrevne hjælpe funktioner til hjælp med bakker og hårdt terræn kan enten betragtes som blot et modefænomen, cykelhjelm airbag eller det kunne vise sig at være en ny bølge af fremtiden. MTB cyklerne kommer med affjedring til med stå tot terræn. HJC cykelhjelme kommer med vindtunnel test, CE EN certificering og vægte, som ofte er under 200g mærket. Cykelsko – du har virkelig brug for ordentlig cykelsko med en stiv sål i de lange timer i sadlen.

De fleste nuværende hjelme har tilstrækkelig køling for de fleste ryttere. Hvis cykelryttere tager en fuld vognbane, bilister nødt til at overhale, som de ville enhver anden bil. Jeg er sikker på du kan huske, da du var ung, og du ville være ridning din cykel foregiver, at det i virkeligheden havde en motor på det. Fra familiecykelture til ridning til skole har dine børn brug for en robust og behagelig hjelm for at holde dem sikre på cykler. Det kollapser lille, så det er nemt at bære med dig på en cykeltur, men parkering din cykel op, du ved, at det er helt sikkert. Det betyder, at cykellygterne hjælper med at køre om natten og samtidig arbejde som sikkerhedstilbehør til rytteren. Derudover kan det hjælpe os med at beskytte vores syn fra snavs eller frygtelige lamper fra andre køretøjer, fordi vi ikke behøver at arbejde med vores side eller fingre til helt at rense det, mens vi styrer vores køretøjer.

Der er flere cykel tilbehør, du kan investere i for at hjælpe dig med at pendle sikkert og komfortabelt på cykel. Hjelme sælger i cykel butikker fra $ 30 op, eller i discountbutikker for mindre. Den $ 10 rabat hjelm kan være lige så beskyttende, hvis du tager dig tid til at passe det omhyggeligt, og for en anden $ 10 får du lettere montering. Toppen af hjelmen skal passe tæt på dit hoved. En tætsiddende pasform uden trykpunkter sikrer komfort og korrekt position på hovedet, når du går ned. Fit er ikke certificeret af nogen standard, så test det på dit eget hoved. Hestehale porte kan forbedre passer til dem med langt hår.

Men jeg kan godt lide at kigge efter en batterilevetid på omkring 12 timer, eller hvis dine ture normalt tager længere tid, kan du få et lys, der kan vare mere end det. Her er flere oplysninger om dette problem. Her er vores kontaktoplysninger og vores program for i år. Ligesom dig, jeg også en tendens til at have “ulykker”, så jeg vil tage en førstehjælpskasse FO SHO! Du behøver ikke at have en plads i dit hjem til cykel. Du må ikke betjene hovedtelefonerne eller være på dine øretelefoner, mens du kører på cyklen. Mens cykel ulykker er faldende landsdækkende, at komme ind i en kan være en forfærdelig oplevelse.

Manglen på en levedygtig befolkning betyder, at du kan nyde naturskønne udsigter, mens du kører i et bestemt tempo. Selvom hjelme ikke kan hjælpe dig med at undgå ulykker, men de kan beskytte dig og hjælpe dig med at overleve i tilfælde af en ulykke sker for dig. Tip og retningslinjer for cykelsikkerhed er med til at sikre, at din tur forløber problemfrit. Der er nogle sikkerhedstips, som du kan holde dig til, at forblive sikker på vejen. YAKKAY er i sikkerhed. Vores hjelme er testet af verdens førende testinstitut SGS og certificeret i overensstemmelse med både europæiske og amerikanske sikkerhedsstandarder. Vil du være sikker på, at din cykelhjelm er så sikker som muligt?

Adventure Mountain Biking med sikkerhedsudstyr – Cykling