På grund af beskedne målefejl, de observerede størrelser og en moderat andel af arbejdstagere, der skifter fagforeningsstatus, også af de observerede størrelser, AkasseMedlem vurderer fejlfordomme i forbindelse med målinger skønnede virkninger af fagforeninger nedad med betydelige mængder. Joe Connolly, formand for Local 1101 i CWA, sagde, at fagforeningen pressede på for en 5 procent årlig lønstigning, større pensioner og udvidede medicinske ydelser. “Lige nu skal medarbejderne træffe et valg: Skal de spise eller få fordele? Lad os tale om din virksomhed, og hvilken slags fordele kan den rigtige långiver tilbyde dig. Derfor er dets PR-folk hurtige til at minde alle om, at virksomheden er der for at forbedre økonomien ved at skabe job, når en ny virksomhed kommer ind i et samfund. Men hvis 30% (i stedet for de nuværende 12%) af de job, der ikke kan sendes til udlandet eller let erstattes med robotter blev unionized, ville vi have en forbedret, mere dynamisk økonomi.

Demoraliserende som det er, de ønsker, at de resterende job, der ikke kan sendes i udlandet og gøres af den tredje verden tiggere, der skal gøres ved ‘droider. Vi har brug for job. Ved at sige, at vi ønsker det samme, betyder de naturligvis, at vi alle ønsker og har brug for et stabilt og rentabelt miljø. Forestil dig nu den stakkels shmuck, der lige har fundet ud af, at han havde mistet sit job til en malaysisk fabriksarbejder (eller til en slægtning til R2-D2), der bønfalder sine chefer om at huske, hvad de havde fortalt ham i virksomhedsseminarer – at vi alle ønsker det samme og alle er på samme hold. Men Verizon har sagt, at tildeling af nogle job til eksterne virksomheder giver virksomheden fleksibilitet til at skabe, for eksempel, et nyt call center på stedet, eller til hurtigt at finde arbejdere til en engangs-byggeri job.

Fagforeningerne repræsenterer 65.000 Verizon arbejdstagere på lørdag lød et løfte om at strejke, hvis kravene om højere lønninger, lofter over sundhedspleje betalinger og grænser for outsourcing job ikke er hædret. De revsede Verizon ledere for at foreslå kraftige stigninger i sundhedspleje betalinger og reduktioner i dækningen for pensionister. Med en uge til at gå, før en kontrakt udløber, flere tusinde telefonarbejdere tilknyttet Communications Workers of America og International Brotherhood of Electrical Workers samledes på Verizon hovedkvarter i Lower Manhattan. Global Unions er partnerskabet mellem Den Internationale Faglige Samarbejdsorganisation, Global Union Federations og Trade Union Advisory Committee til OECD. Service Employees International Union støttede for eksempel Fight for $ 15 og hjalp med at organisere strejker mod fastfood-restauranter, lobbyvirksomhed for en mindsteløn på $ 15 time.

Tjenesten tilbydes uden et ansøgningsgebyr, og lånet kan sikres inden for 24 timer. Hvis du ikke er enig i resultatet, eller hvis processen tager mere end fire måneder, kan du indgive en retssag i føderal distriktsdomstol for påbud, genoprettelse af dine rettigheder og pengeskader. En anden grund til sygeplejersker til at organisere skyldes den politik at trække sygeplejersker til andre etager, hvor patienten skarphed pleje proces kræver særlig viden for at kunne praktisere sikkert som sygeplejerske. Et vigtigt stridspunkt mellem fagforeningerne og Verizon er outsourcing og underleverancer af arbejdspladser. Kan en fagforening forhindre, at arbejdspladser outsources eller mekaniseres? En fornuftig fagforening må erkende, at når den øger lønnen, reducerer den også virksomhedernes incitament til at ansætte.

Andrew Yang tager på fagforeningerne – WSJ