PMI – tilbagevendende, månedlige, uvelkommen gæst. Det lyder ligner og er så hilst velkommen som en lignende akronym. PMI er privat realkreditforsikring. Denne forsikring er betalt af homebuyer når mængden af deres primære realkreditlån er større end 80% af værdien af ejendommen.
Du vil bemærke, at udtrykket “primære pant” blev brugt. Dette er for en bestemt grund. Det er ikke summen af alle realkreditlån og boliglån på den egenskab, der er evalueret, men snarere beløbet af den primære eller største pant på ejendommen, der kan udløse PMI.
PMI er beregnet ved at tage 0,5% af din primære lånet balance og dividere det med 12 (12 månedlige ydelser). For eksempel, hvis din primære realkreditlån er $200.000 og du er forpligtet til at betale PMI, ville dine afdrag på realkreditlån være en ekstra $83.34 pr. måned. For de fleste homebuyers er denne supplerende præmie en betydelig finansiel byrde at foretage.
Der er måder omkring PMI for disse homebuyers ude af stand til at sætte ned 20% eller mere på deres nye hjem. Realkreditinstitutterne har lavet lån pakker, der omfatter to eller flere hjem lån, når det kombineres overstiger tærsklen på 80%, mens ingen af lån, der overskrider denne tærskel. Typisk er der en primære realkreditlån og enten én eller to home equity lån tegnes samtidig som er 81-100% (eller nogle gange mere) af den indre værdi. Dette giver homebuyer til at sætte mindre end 20% ned, eller måske sætte noget ned på alle samtidig med at de eliminerer behovet for at betale PMI.
Hvis du ved du gonna lægger mindre end 20% på køb af dit hjem bør du straks taler til dit hjem långiver om at undgå PMI. Et godt hjem långiver vil informere dig om disse typer af pakker. Selvom reglerne om disse pakker kan variere fra stat til stat, mulighed det store flertal af stater for disse typer af lån pakker.
Når du gennemser denne form for pakke vil du bemærke, at der vil uvægerligt være en anden rente på pant end der er på friværdi loan(s). Pant sats kan have en lidt lavere rente eller måske endda en betydeligt lavere rente. Du bør kunne beregne hvad de månedlige betalinger vil være for de kombinerede lån og derefter finde ud af, hvis det kommer ud mindre end et enkelt pant med PMI. En god långiver vil naturligvis kun præsentere dig pakken Hvis betalingerne, der er billigere end et enkelt lån med PMI.
Du er i stand til at refinansiere lån på ethvert tidspunkt og kombinere dem til én betaling. Du ville kun gøre dette, når værdien af hjemmet er mere end 20% over det beløb, du vil pant. Som værdien af dit hjem øges gennem hjem forbedringer eller tid, kan du modtage en vurdering og tale med dit boliglån professional til at bestemme, hvis refinansiering af lån i et lån giver mening.
Disse typer af lån kaldes ofte 80-10-10 lån eller 80-15 lån, blandt andre navne. En 80-10-10 lån er pant på 80% af beløbet, der skal finansieres og end to home equity lån på 10% hver. Du vil sandsynligvis finde, at alle tre lån vil have en anden rente med denne type af pakke. 80-15 lån er ens, men ville være det vigtigste lån på 80% og en sekundær lån på 15% med køberen at sætte ned de ekstra 5%.
Det er vigtigt at bemærke, at når finansieringen 90-100% af et hjem, eller flere, vurdering vil spille en central rolle i godkendelsesprocessen lån. Hvis vurderingen ikke kommer ud på et forud fastsat beløb, kan långiveren føle, at transaktionen ikke er en god. Du kan være nødvendigt at gå tilbage og genforhandle købsprisen for hjemmet eller risikerer nægtes pant. De fleste fast ejendom kontrakter, men har en klausul i dem, der giver køberen ud af kontrakten, hvis de nægtes et realkreditlån. Du vil gerne tale til advokater og ejendomsmægler på forhånd hvis du planlægger for at ansøge om denne type lån. Nogle uforudsete klausuler i kontrakter angive en maksimumsprocent for et lån, du har brug for at kvalificere sig til og hvis du bliver nægtet for et lån på en højere procentdel, du ikke er beskyttet af denne klausul.
Det er vigtigt for dig at have alle disse oplysninger på plads, før du starter dit hjem søgning. Ved at vide, hvordan din finansiering vil blive håndteret vil du kunne sørg for at du er beskyttet i transaktionen og du vil også kunne forhandle en bedre aftale, da din finansiering er afsluttet eller er tæt på at blive afsluttet. Nøglen er at vide på forhånd hvor stor en procentdel af værdien af hjemmet du er i stand til og villig til at sætte på dit nye hjem.

Undgå PMI

10 thoughts on “Undgå PMI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.