Er du nogen, der ønsker at eje et hjem en dag? Hvem gør ikke? Men hvad holder dig tilbage? For de fleste af os er svaret finansiering. Hvis du har en dårlig kredit record, er det usandsynligt, at du vil få et hus lån til at købe dit drømmehus.

For de fleste af os den eneste måde at begynde at leve i vores drømmehus afhænger oven på faktorer såsom, at have god kredit, hvilket gør en stor udbetaling, og gå gennem en udlejer, men alt det er historie nu med introduktioner til leje til eget hjem facilitet. Nu som køber kan du lease hjem efter eget valg for et par år før du tager det store spring og endelig købe stykket af fast ejendom.

Både købere og sælgere både kan drage fordel af en leje til eget transaktion. I dag er det virkelig svært at finde en køber, der har alle de faktorer, der kører i hans eller hendes favør, som har god kredit, eller evnen til at gøre en stor udbetaling, men leje til eget hjem gør det lettere for personer med færre ressourcer til at få en chance for at købe deres drømmebolig.

Købere foretrækker disse dage at gå til leje til eget hjem på grund af visse ekstra fordele, som denne form for en transaktion. For det første, denne type af en transaktion hjælper til køberen at få en god første hånd erfaring med hensyn til huset, fordi du kender prisen på huset, kun når du begynde at leve i det. Mindre problemer, ikke der er synlige udefra, for eksempel utætte rørledninger, male, falde ned osv. blive mere nært forestående, når det potentielle købere starte levende n huset.

For det andet, for første gang fast ejendomsinvestor det er altid en god idé ikke at købe en ejendom med kontanter via et direkte salg, vil det være en god idé at udleje den først og derefter købe den.

For det tredje, mennesker, der har dårlig kredit kan købe deres drømmebolig ved denne proces, som de kan reparere deres kreditter i løbet af lejeperioden og opbygge egenkapital. Udover at få er en leje til eget hjem næsten det samme som leasing at eje en bil hvor køberen leaser bilen for at finde ud af mere om bilen, og om det opfylder hans krav eller ej, og endelig han køber bilen, hvis det overholder standarderne.

For sælgerne bringer leje til eget hjem facilitet i flere gæster end den direkte salg. Der er mange boligejere, der har angivet deres egenskaber, men der er en betydelig mangel på potentielle købere kontant Køb marked, de fleste af investorerne i dag foretrækker at købe huse gennem deres leje til eget hjem.

De fleste af sælgerne kan drage fordel af faktum at de fleste af de gange, handlen ikke går gennem og de kan ende med hele leje beløb til deres skøn som leje kredit anses Tilbagebetalingspligt. Udover giver denne lejekontrakt til eget hjem funktion sælgere til at drage fordele af husene, der er en smule mere før faktisk sælger det til en anden.

Leje til eget hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.