Forsikring er en af de mest ubehagelige køb, at vi har at gøre – det tager sin plads blandt de få ting, vi køber, at vi håber, vi vil faktisk aldrig bruge. Mange mennesker bruger faktisk dette håb for at argumentere imod købe forsikring i første omgang – og mens chancerne er, at vi kan aldrig har brug for det, dette er en af gange i livet når det er bedre at forebygge end at helbrede.
Som på bekostning af daglig liv hele tiden montere, kan det være lettere at se de ikke-umiddelbart behov for forsikring som illusorisk. Jeg er ikke syg nu, er jeg? Mit hus er fint – det gør ikke ligne tornado vejret derude i dag. Der vil aldrig ske for mig – jeg ikke spilde alle min hårdt tjente penge beskytte mod noget der måske aldrig ske! Disse forsikringsselskaber behøver ikke nogen flere penge.
Desværre, denne tillid er malplaceret, som selv den mest intellektuelle af akademikere ikke kan forudsige, hvilken en af os vil blive offer for kræft, eller som en af os vil tabe vores hjem eller job. ‘It-ikke-ske-til-mig’ filosofi fungerer for mange mennesker, men fælles chance tager sig af at. Vil du være den ene med mudder på dit ansigt, når denne diagnose kommer og du uden penge til at redde dit eget liv? Det er vigtigt at forstå dette – at vælge forsikring er et valg mellem liv eller død.
Der er ingen tvivl om at de penge, vi betaler i vores forsikring hver måned kunne bringe os glæde i langt mere umiddelbar måder, men helt ærligt, er det beløb, vi betaler månedlige så meget? Bruge det i dag på noget flygtige, og du vil aldrig huske hvor det gik, men vælger at placere dine hårdt tjente penge i en forsikring plan og det vil være et lille glimt af livet, hvis tragedie strejker. Fordi virkelig, hvis diagnosticeret med kræft i dag, hvilket ville du hellere have? En eller anden måde blegner nat i byen til ubetydelighed. Ikke tage en chance – Vælg forsikring.

Købe forsikring

One thought on “Købe forsikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.