Hvis du er interesseret i at komme ind i markedet for fast ejendom, så vil du ønsker at læse denne artikel. Det vil forklare nogle af de grundlæggende begreber relateret til investering i fast ejendom.

1.Lease Option

En lease option på en ejendom tilbyder leasee mulighed for at købe ejendommen i slutningen af leasingperioden. Leasing muligheder giver det væsentlige en prøve før du køber prøvetid. Hvis du er interesseret i en bygning, kan du udleje bygningen for en relativt kort tid. Dette vil give dig mulighed for at bestemme, hvis bygningen kommer til at passe din investeringsbehov. Hvis bygningen passer til dine behov, så du kan udføre dine lease option og købe ejendommen. Da en lease option giver ekstra værdi, skal normalt leasee betale mindre gebyr for muligheden for at købe ejendommen.

2.Lej at eje

I visse scenarier kan du finde dig selv interesseret i at eje en lejebolig for en kort periode, og planlægger at sælge investeringsejendomme efter den angivne periode.I et sådant scenario bør du overveje at ansætte lejen til egen tilgang. Når du tilbyde et hus, der er Lej at eje, du indsamle leje fra lejer for det angivne tidsinterval og lejeren besidder en mulighed for at købe huset på et senere tidspunkt. Leje til egen tilgang giver dig med lejeindtægt for livet af lejemålet, og også giver dig lethed af sælger huset til lejer, undgå besværet med at sætte huset på markedet og finde en ejendomsmægler til at sælge huset for dig. Leje til at eje hovedsageligt tilbyder den samme funktionalitet som en lease option til lejeren.

3.Udsættelse

Nogle gange vil du blive konfronteret med en svær situation. Hvis lejeren ikke betale den månedlige husleje skal derefter de være fordrevet. En bortvisning er aldrig en sjov proces. I enkle vendinger betyder en udsættelse dybest set, at lejeren er at blive smidt ud af deres plads. Udsættelse proces indebærer juridiske papirarbejde og de lokale domstole. Selvfølgelig, hvis du kan undgå at skulle udføre bør en udsættelse, så du. Men nogle gange din lejer efterlader du intet andet valg end at foretage en udsættelse og fjerne dem fra ejendommen.

4.Købe en afskærmning

Udsættelser er ofte ledsaget af tvangsauktioner. En afskærmning opstår, når ejeren af en ejendom ikke er i stand til at opfylde de månedlige betalinger kræves af realkreditlån aftale. I sådanne tilfælde vil banken servicering lån skulle generobre huset. Denne proces er ofte tænkt som en afskærmning. For dem, der ønsker for at foretage et køb i markedet for fast ejendom, præsenterer købe en afskærmning en stor mulighed for at få en god egenskab, der er relativt billig. Ofte, dem, der køber tvangsauktioner gøre det en under priser da banken er primært beskæftiget med likvidere aktiver (hus) og dækker erstatningsansvaret. Købere af tvangsauktioner skulle være advaret at disse egenskaber kan omfatte yderligere udgifter for at reparere huset. Ikke overraskende forlade ejere, der ikke har råd til egen bolig ofte deres hus i uorden ved bevæger sig ud af at blive smidt ud. Typisk sådan hus kan fast op temmelig hurtigt og genindført på markedet som en leje til egen bolig.

5.FÃ¥ rig hurtig

Investering i fast ejendom er ikke en få rig hurtig ordningen. Helt sikkert en kan blive ekstremt velhavende ved at afhænde deres interesser i forskellige investeringsejendomme, men at opnå hurtigt afkast på egenkapitalen ikke sker natten over. En investering i fast ejendom bør ledsages af tålmodighed. Hvis du kan finde en ejendom, der vil tilbyde positive pengestrømme efter alle andre udgifter er vil taget sig af, såsom en populær højhus, end du ikke vil kun øge din rigdom fra dag til dag operationer, men du også skabe egenkapital i ejendommen . Sådan en ideel situation tilbyder en få rig hurtig tilgang til investeringsejendomme, men disse muligheder er svært at komme med.

Investeringsejendom: Del 2

2 thoughts on “Investeringsejendom: Del 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.