Alle reverse funnel system er… er en automatiseret salgsproces, der lukker folk ind i din forretning for dig automatisk. Ty Coughlin og den inderste cirkel hyrede meget dyrt eksemplar forfattere, og web konvertering eksperter til at designe systemet.

Men hvordan virker det for dig? Du skal arbejde i systemet og du skal få hårdt arbejdere til at arbejde under dig. Når du arbejder for GRN (Global Resorts Network) få du og din uplink en $1.000 Kommissionen. Så når du bliver linjen op får din arbejdstager og du $1.000 Kommissionen. Der er tusind dollars gratis for dig, så længe du lære mennesker under dig værdifulde marketing færdigheder.

Så er Reverse Funnel System et system, der er enormt høj omregningskurser på back-end, 30-40%. På den forreste ende du køre trafik til en medfølgende frontend salg side og får forhåbentlig de fleste folk til at udfylde de $50 betalt undersøgelsen.

Derefter din trafik bliver sendt til din kopi af systemet, en glimrende designede adgang side, der fortæller det hele, og det fortæller en masse; værdi, historier, markedsføring færdigheder, personlige oplysninger. Det fortæller nok til at få din allerede meget interesseret kunde (han/hun betalt halvtreds dollar undersøgelse gebyr) at have tillid til at han er faldet i de rigtige forretningsmulighed.

Det er derfor Reverse Funnel System fungerer så godt. Det bygger forventning og værdi ved at gøre potentielle salg gå gennem en betalt undersøgelsen, mens på samme tid det tynder ud af dem, der ville være disponeret og spild af din tid og energi.

Så længe du er derude og arbejder og trafik Reverse Funnel System vil gøre sit arbejde og arbejde for dig. Tage denne rådgivning dog sætte værdi på din forreste ende salg side, lægge oplysninger om dig selv, og metoder til markedsføring, forsøger at blive venner med din trafik, fordi hvis de tilmelder sig under dig, vil du blive venner, fordi du skal arbejde sammen så ofte som du c en for at sikre, at trafikken er drevet

Systemet fungerer, men systemet har brug for dig til at skubbe trafikken ind i det. Hvis du har nogen system, giver mulighed for at sige din hjerte-kar systemet, hvis du ikke skubbe at trafikken af ilt i lungerne, blodet ikke får denne afgørende element og du vil dø.

Hvis du ikke skubbe at trafikken i Reverse Funnel System vil ikke dø, men det vil være nytteløst.

Hvordan virker Reverse Funnel System arbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.