Et byggeprojekt kræver planlægning. Samtidig kræver det også en masse personer, som hver især spiller en vigtig part i byggeprocessen. Processen starter nemlig før hele byggeriet begynder. Der er derfor mange tråde, som skal samles, og som man skal holde øje med samtidig. Få styr på byggeprocessen her.

Den indledende fase – papirarbejdet

Den indledende fase, er fasen lige inden byggeriet begynder. Her er der en masse papirarbejde som skal laves. Der er ting der skal godkendes, før man kan påbegynde et byggeri. Til dette bruges som oftest en advokat. En advokat har styr på alle regler og love indenfor bygge brancen. Han kan hjælp med til at bliver lavet på den rigtig måde, før byggeriet går i gang.

Bygge fasen – få fundamentet iorden 

Bygge fasen er den helt store fase. Her kommer alle hånværkerne, og begynder byggeriet. Det er samtidig også en fase som tager meget tid, da der er mange ting, som man skal tage højde for. Det er også en fase, hvor tidsplanen kan skride. Dette er grundet at der kan ske mange uforudsigelige ting, som er med til at forsinke byggeriet. Dog er de fleste håndværker trænet til at kunne klare enhver situation.  Bygge fasen kan tage lang tid efter, hvor stort byggeriet er.

Det indvendige og den sidste fase

Det indvendig kan laves, når der er bygget tag og mure. Der er mange ting, som skal gøres indevendigt før det er klart til beboelse. Det er blandt andet gulve der skal lægges og slibes. Det er også elektrisitet, som skal føres rundt i huset. Alt i alt er der rigtig mange ting, som skal gøres ved det invendige før huset kan være færdigt.

Få hjælp udefra og kom godt i mål

Alle de faser kan være svære at gøre selv. Det er også en rigtig god ide, at få hjælp udefra til alt bygge arbejdet. Det nemmeste er, hvis man finder dem et samlet sted. På den måde sikre man at kommunikation er god. Find din håndværker på ekspertoversigten. Her vil du finde hjælp til alle faser, og opnå det bedste resultat i dit byggeri. 

Få hjælp til hele byggeprojektet