Definere en langsigtet investering i aktiemarkedet.
For nogle “lang sigt” ville betyde holding en stock position i weekenden. For andre, kan det betyde, holde en sikkerhed for mindst 1 år med henblik på at en langsigtet kapitalgevinst, hvorved der spares på skatter.
Stive definitionen af en langsigtet investering i aktiemarkedet ville afholde en sikkerhed for mindst 5 år, at så længe som 30 år.
Jeg har tænkt mig at fortælle dig min definition af en langsigtet investering i en sikkerhed ved at fortælle dig en historie. En sand historie!
Min mor arbejdede som en teller i en lille bank i Dover, New Jersey. Navnet på banken blev kaldt Dover EF Bank. Mens du arbejder i banken (hun blev til sidst en filialchef) indskrevet hun i bankens udbytte geninvestering planen, at gøre indkøb af materiel gennem pay-roll fradrag fra sin lønseddel. Hun fortsatte med at købe aktier gennem årene, at have udbytte af sine aktier i banken geninvesteres i flere aktier hvert kvartal. Af den tid, hun forlod bank (i begyndelsen af halvfjerdserne) havde hun akkumuleret omkring 300 aktier i Dover EF Bank.
Min far, havde da han trak sig tilbage, udbytte fra aktier, sendes hjem – for at hjælpe enderne mødes. Da min far gik bort i en alder af 80, arvede min bror og jeg over 7.600 aktier for The Bank of New York, alle stammer fra de 300 aktier af hvad engang blev kaldt Dover EF Bank.
Så, gennem denne individuelle oplevelse jeg har vedtaget min egen mening om hvad kaldes en langsigtet investering i en sikkerhed. Det er simpelthen det – der værdipapirer skal købes med hensigten at give udbytte at hjælpe enderne til at mødes under pensionering, med den forståelse, at ingen kan med held Pension uden økonomisk frihed. Så hver investering nu i en sikkerhed ville være købt med hensigten at holde denne sikkerhed (og tilføje til det under år) indtil udbytte fra at sikkerhed er rigelig nok til at lette tabet af indtægter fra Pension fra mit job. Nu, jeg ikke kun give til mig under mit otium, men vil overlade dette jordiske rige at vide, at jeg også vil kunne lindre nogle finansielle byrder for dem jeg har efterladt.
Med denne klare, konkrete formål til at investere i tankerne, en konkret, konkret plan skulle være skabt (og kan findes i min bog The Stockopoly Plan) til at nå dette langsigtede investeringer mål. Min mor investeret i kun én bestand og fik heldig – en velovervejet plan ville sprede.
Så hvis jeg har tænkt mig at holde en sikkerhed position for evigt, hvilke kriterier skal jeg være på udkig i sikkerhed? Bestemt udbytte – det er en given! Og da jeg aldrig agter at sælge sikkerhed, kapitalgevinster kan ikke være et problem (mere om dette senere).
Altsaa, hvad ellers? Jeg vil hævde, at en virksomhed, der kun betaler et udbytte er ikke godt nok. I stedet vil jeg kun købe de virksomheder, der har en lang tradition for at øge deres udbytte hvert år. Dette vil eliminere en hel bunke af risiko. Det ville fjerne muligheden for, at virksomheden er ‘madlavning deres bøger;’ jo penge har til at være der til at betale aktionæren. Og fordi denne virksomhed har rejst deres udbytte hvert år i mange år, det eliminerer risikoen for investering i en start-up virksomhed, der ikke måske engang være rundt i et år eller så.
Også, den stigende udbytte hvert år ville hjælpe off-set risikoen for inflation og risikoen for en lavere aktiekursen i løbet af året ville faktisk fremskynde min indkomst fra sikkerheden.
Da jeg ville have min position på lager til at vokse gennem årene, ville således øge min udbytte, alle udbytter geninvesteres i bestanden, indtil pensionsalderen. En lavere aktiekurserne, derfor ville købe flere aktier, på en højere udbytteprocent og ville blot fremskynde mit udbytte.
Nu er spørgsmålet kan opstå, når ville jeg ønsker at sælge en bestand? Bestemt ikke fordi en Merrill Lynch har nedgraderet hele sektoren – det er en velsignelse i forklædning-en midlertidig lavere aktiekurs blot betyder en højere udbytteprocent, så mit udbytte at købe flere aktier.
Spørgsmålet om, hvornår du skal sælge en bestand sætter mig til at tænke på et citat jeg læste engang af Jacobsen – “dom er den ene ting du ikke kan lære på college. Du har enten det eller du har ikke det.” Tid/grunden til at sælge en bestand varierer. Hvis der kommer et tidspunkt, når du har så mange penge bundet op blot én stock holdning, at det gør du føler dig utilpas, sælge noget af det. Hvis den virksomhed, du har købt stoppede med at hæve sit udbytte kan du lysne op og/eller omdirigere midler du satte ind som sikkerhed til en, der fortsætter sit program for at øge deres udbytte hvert år.
En virksomhed kan trimme deres udbytte – når og hvis dette sker, og det gør, mit råd er ikke at være alt for ivrige efter at sælge bestanden. Finde årsagen til hvorfor selskabet trimning deres udbytte. Det kan være at nedbringe gæld eller muligheden for opkøb. Selskabets udbytteprocent kan have været omkring 6 procent, og alle deres peers’ udbytte udbyttet er omkring 4 procent. Bestemt ikke føjer nyt til din beholdning i dette selskab, men give ledelsen en chance for at se, hvordan de håndterer den ekstra kontanter, da de synes at have bedre brug for penge, andet end at betale deres aktionærer. Den deraf følgende vækst i virksomheden kan kompensere for den lavere udbytteprocent og to eller tre år senere får du et bedre perspektiv på om at sælge virksomheden eller ikke (eller fortsætte med at føje flere aktier gennem nye midler, eller simpelthen give udbytte til contin UE købe aktier).
Flere uddrag fra bogen ‘The Stockopoly Plan’ besøg

Definere en langsigtet investering i aktiemarkedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.