Copyright 2006 Linden Huckle

1. ingen mere vækkeure 2. Ikke mere arrogant, uvidende, uhøflige, dovne, verden kredser omkring dem, chefer 3. Ikke mere uopnåeligt mål 4. Ikke mere meningsløst møder 5. Ikke mere ‘du kan ikke have din ferie uge’ 6. Ikke mere “vi ville elske at give alle en lønforhøjelse, men hvis vi gør det, folk vil miste deres job og det kunne være du”. 7. ikke mere ‘du bare gonna nødt til at arbejde længere timer for færre penge!” 8. ikke mere uden at vide, hvis du har et job næste måned. 9. ikke mere, ingen fremtid! 10. det er den bedste grund af alle! Fordi når du har din egen virksomhed og du er din egen chef, der er ingen grænser for hvad du kan opnå og tjene.

Tage kontrol!

Du kan have din egen virksomhed, være din egen chef og samtidig arbejde din gamle job til din eksisterende chef. Ved hjælp af din eksisterende job til at finansiere og støtte læring fase af din nye virksomhed, vil gøre det muligt for dig at opbygge langsomt og korrekt uden pres fra din nye virksomhed at være din eneste indtægtskilde.

Der er meget at lære, når du starter din egen virksomhed.

1. du skal lære om den virksomhed, du vælger. Dvs. MLM, internet Marketing, Affiliate Marketing, Internet MLM, osv, osv. 2. hvor meget tid er du gonna sætte af hver uge til din nye virksomhed? 3. hvor mange penge du vil investere? 4. du nødt til at studere og lære om de produkter eller tjenester, du vil sælge eller give. 5. Sørg for du læse, se og lytte til så mange oplysninger som du kan om din nye virksomhed. 6. du vil skulle beskæftige sig med venner og familie fortæller dig, at du har lavet en fejl og at du bør holde sig med hvad du ved. 7. din nye virksomhed gør opererer af, ansigt til ansigt, telefon, direct mail, online, eller alle af ovenstående. 8. du skal opstille mål og mål og hvis du ikke gør dem du kan fortælle dig selv ud. 9. ALDRIG OP! Du skal holde ud, hvis du virkelig ønsker at lykkes, du vil. 10. der er kende en besvare at, bare, så du vil, fra tid til anden skal du have et ord med dig selv. Du vil sandsynligvis begynde at tale til dig selv en hel del, og jeg gør det alligevel!

Alle succesrige mennesker har én ting til fælles, de op aldrig. Husk Zig Ziglar sagde: “den største forskel mellem big shot og den lille skud er store skud er bare en lille skud, der holdt på skydning.”

At have din egen virksomhed og være din egen chef er ikke for alle. Faktisk, nogle mennesker er glade for at have andre folk tage kontrol over deres liv.

Denne slags person ville ikke læser dette nu, de ville have længe gået.

Hvis du læser denne artikel, du sandsynligvis er slags person, der ønsker at tage kontrol, slags person, der har den entrepreneurielle flair, slags person der har passion, entusiasme, vision, indsats og fokus at leve dine drømme.

Hvis du er denne type person, jeg ønsker jer alle held og lykke i verden, du nødt bare til at tro du kan gøre det, nogle gange er det hårdt og vil du ønsker at holde op, må ikke forlade.

Jack Dempsey, den verdens berømte bokser sagde, ‘en mester er en person, der får selv når de ikke kan’.

Hvor stor vil det føle hvis du gik til din eksisterende boss i seks måneder og sagde, ‘ jeg tjener mere på min del tid job end jeg er på mit fuldtidsjob, jeg simpelthen ikke råd til at arbejde for dig længere, farvel! «»

10 grunde hvorfor du bør tage kontrol og være din egen chef.

9 thoughts on “10 grunde hvorfor du bør tage kontrol og være din egen chef.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.